مشاوره حقوقی رایگان - خط نگاری

با سلام خسته نباشید خدمت شما
سوالی داشتم اگر امکان دارد جواب بدهید
اگر فردی قراردادی در حدود یک الی دوماه قبل با شخصی نوشته باشد
ولی ادعا کند که ان قرارداد در سه سال پیش نوشته شده ایا کارشناس دادگستری میتواند مشخص کند ان خط یک ماه قبل نوشته شده یا سه سال قبل باتشکر ممنونم از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.