مشاوره حقوقی رایگان - خط نگاری

سلام خسته نباشید ما زمینی در روستا داریم که پدرم 30 سال روی زمین کشت کرده حالا یک نفر یک کاغذ اورده که من اینو پدر بزرگ شما خریدم 30 سال پیش تو این سی سال اصلا این طرف پیداش نشده خواسم بپرسم خط نگاری تشخیص میده زمان نوشتن قولنامه رو؟

پاسخ ها :

مرضیه صیادی

مرضیه صیادی :

استان :

سلام
بله از طریق کارشناسی و همچنین استکتاب از خط و امضای بجا مانده از آن مرحوم تا حد زیادی زمان تقریبی تنظیم سند و نیز امضا مبایعه توسط پدربزرگتان مشخص میشود.