مشاوره حقوقی رایگان - تقدم و تاخر متن و مدت زمان آن

سلام و وقت بخیر. من مدام سایت شما را رصد میکنم اما یک موضوع ذهن من را مشغول کرده چرا کارشناسان (وکلا محترم)در بعضی موارد میفرمایند کارشناس رسمی علی رغم گذشت چند سال می توانند تقدم و تاخر 2متن با فاصله چند دقیقه ای را تشخیص دهند اما نمی توانند زمان مشخص نگارش همان متن را به طور دقیق مشخص کنند

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از کازشناسان مربوطه سوال بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر کارشناس خط و امضا نمی تواند به صورت قطعی تقدم چند دقیقه ای تحریر دو سند را مشخص نماید ولی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نظریه کارشناسی در هر صورت همیشه حالت تقریبی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخص و دقیق امکان ندارد و حدودی تعیین میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نظریه کارشناسی در هر صورت حالت تقریبی دارد کارشناس که دقیقه نمی‌تواند تشخیص دهد متن مربوط به چه ثانیه و چه دقیقه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نظریه کارشناسی در هر صورت همیشه حالت تقریبی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نظر انها صایب نیست باید کارشناس رسمی دادگستری و منتخب دادگاه. باشد