مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام. من دوسال پیش ماشینو از یکی خریداری کردم که طرف سند و ماشینو نزده به نام من بعد پلاکهای ماشین که به اسم یکی هست رفته شکایت پلاک کرده که من پلاکهامو میخام بعد سند ماشینو به اسم من نمیده که برم پلاک عوض کنم میگه من ماشینو امانت دادم من ماشین نفروختم لطفن راهنمایی کنین که من چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مبایعه نامه دارید میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد مبایعه نامه و مدارک خود دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مدارک مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، اگر شما مبایعه نامه دارید شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و
فک پلاک را مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواست بدید.
اثبات وقوع بیع
الزام به دادن وکالت برای تعویض پلاک

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد قرارداد ،شهود،مبالغ واریزی بیع را اثبات و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا دادخواست اثبات بیع بر اساس ادله های موجود بدهید و سپس میتوانید دادخواست فک پلاکو الزام به تنظیم سند خودرو ارائه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مگر مبایعه نامه نداری ؟

مهدي  داودي

مهدي داودي :

دادخواست الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی خودرو به طرفیت همه‌ی مالکین قبلی خودرو تقدیم کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر قرارداد دارید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.