مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن

سلام خسته نباشید. من یک ماشین خریدم و قولنامه کردم بعد فک پلاک کردم هر بار خواستم سند بزنم کسیکه ازش ماشین راخریدم میگه صاحب اصلی سند یه شهر دیگست باید بری به اون بگی. سوال من اینه که من باید از کی شکایت کنم از کسیکه ماشین رو ازش خریدم یا از کسیکه سند ماشین به نامش هست؟ کجا باید شکایت کنم؟ متن شکایتم چی باید باشه؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما الزام فروشنده و مالک اصلی و هرکسی که این بین هست را به فک پلاک و حضور در دفترخانه و انتقال اسناد باید بخواین

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دعوای الزام به تنظیم سندرابه طرفیت کسی که ازش خریده اید وافرادقبلی وکسی که سندرسمی بنامش است مطرح کنید

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند ماشین به طرفیت ید های قبلی خود و مالک اصلی بدهید.