مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری شرکت توزیع برق

باسلام.. بنده راننده استیجاری شرکت توزیع برقم چندسال قرار داد مستقیم بااداره داشتیم درحال حاضر به مدت سه سال قرارداد باپیمانکارداریم. ضمنا بنده فرزند ایثارگر باسابقه 25 ماه هستم وتمام مدارک مورد نیاز مربوط به ایثارگری را هم تحویل اداره دادم متاسفانه بعد ازچندین ماه به ما اعلام میکنن توانیر جلوی کارو گرفته به اداره هم مراجعه میکنیم جواب درست حسابی به مانمیدن.. استرس وناراحتی پدرمارو دراورده. آیا این مشکل رفع شدنی هست... لطفا راهنمایی بفرمایید.. ممنونم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق مرجع ذیصلاح اداره مربوطه پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

درخواست استخدام مستقیم بدهید اگر نپذیرفتند پاسخ کتبی بگیرید و دیوان عدالت اداری شکایت کنید