مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ابطال مبایعه نامه

باسلام و عرض ادب و خسته نباشید در مبایعه نامه ای بابت ثمن سال 97 ملکی 200میلیون بوده وچون بصورت چاپی درمبایع نامه ها نوشته باامضای این قرارداد طرفین اقرار به دریافت ثمن معامله کرده اند در صورتی که چیزی دریافت نشده اصلا. استدلال باوجود دستگاه کارتخوان با توجه به مبلغ 200میلیون سال 97 پرداخت نقدی عقلا یا عادتا با توجه به مبلغ فوق امکان پذیر نیست وباتوجه به ماده 1269 ق مدنی اقراربه امری که عقلا یاعادتا ممکن نباشد حسب قانون صحیح نیست لذا متن اقرار چاپ معامله دراقرارفروشنده به دریافت ثمن:1_ ایا باید بی اثر باشد.2-ایا صرف نگرفتن پول وتقاضای اینجانب برابطال مبایعه نامه امکان پذیر است 3- چون از ابتدا از طریق سازنده ملک من به ایشان گفتم به نام کسی که معامله xکردم انتقال بده ابشان مستقیما وکالت به x دادودرنتیجه xبا وکالت سازنده ملک خودش ملک رابه نام خود کرد ودیگر نتوانستم پولم رابگیرم تقاضای ابطال سند نیز چگونه خواهد بود وجهت پیگیری ازابتدا چه مراحلی باید انجام شود سپاسگزارم

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. ابطال بیع یا فسخ آن نیاز به دلیل قانونی دارد. شما می توانید مطالبه ثمن نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی قرارداد و اسناد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر خریدار به صورت صحیح و دقیق دفاع نماید ادعای پرداخت ثمن به صورت نقدی از ایشان پذیرفته خواهد شد
ولی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد ممکن امکان فسخ باشد .می توانید مطالبه ثمن نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوع شما امکانپذیر است حتما با با وکیل مشورت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید قرارداد باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرچند مصوبه ستاد ملی کرونا بر مبنای تمدید قراردادهای سابق می باشد ولی اگر مستاجر به تعهدات قراردادی خود پایبند نبوده یا نیاز شخصی شما احراز شود می توانید تقاضای تخلیه مستاجر را نمایید