مشاوره حقوقی رایگان - آیا قانون دو سوم تبدیل مناطق عملیاتی به جنگی برای محاسبه مدت زمان حضور داوطلبانه باید اعمال شود؟

پدر بنده 18 ماه سربازی خود را از سال 61 تا 62 در استان کردستان در گردان مالک اشتر بوده است. سازمان مربوطه میگوید این استان جز مناطق جنگی محسوب نمیشود و ضریب دوسوم را اعمال میکند سپس سه چهارم باقی مانده را به عنوان مدت زمان داوطلبانه حساب میکند. آیا برای محاسبه مدت حضور داوطلبانه برای خدمت سربازی باید ضریب دوسوم نیز اعمال شود.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله قابل اعمال است باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای اخذ کارت ایثارگری باید حتما حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در مناطق جنگی داشته باشید
و اگر مدت حضور در جبهه به صورت داوطلبانه نباشد 3/4 مدت حضور در مناطق جنگی داوطلبانه محسوب خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله برای اخذ کارت ایثارگری باید حتما حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در مناطق جنگی داشته باشید