مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین قولنامه ای

با عرض سلام
من زمینی قبلا خریداری کرده ام که قولنامه ای بوده و از مالک اصلی تا به من 5 دست معامله شده که به واسطه اینکه فروشنده آشنا بود معامله نهایی گشت . حالا که قصد فروش زمین را دارم قولنامه سوم در دسترس نیست و مفقود شده . سوال من این است که آیا این موضوع در مالکیت من مشکلی ایجاد میکند ؟ اگر بخواهم برای زمین سند مشاعی دریافت کنم به مشکل بر میخورم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید مالکین ایادی قبلی احراز گردد و نقل و انتقالات قانونی مشخص شود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر امکان دارد ورثه دست قبلی که مبایعه نامه اش هست را پیدا کنید و از آنها تایید بگیرید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

بله قولنامه باید باشد میتوانید ایادی قبل را پیدا کرده و از آنها تایید بگیرید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

ید سابق در برابر شما مسوول است
ولی برای ثبت سند درصورت وجود معارض و طرح دعوی در دادگاه بایستی مالکیت شما به واسطه قراردادها محرز باشد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام درخواست سند به صرف وجود قولنامه موجود و تصرف فعلی آخرین خریدار ممکن است.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می توانید اشاره ای به سایر قراردادهانکنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت اگر مشکلی پیش بیاد بار اثبات مالکیت ملک بر عهده ی شما قرار خواهد گرفت

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. بله باید قولنانه های شما با رعایت ترتب ایادی به مالک سند برسد