مشاوره حقوقی رایگان - درباره لوازم منزل بعد از طلاق

سلام
آیا لوازم منزل که خریداری شده بعد از 20 سال زندگی زوجه می تواند به عنوان جهیزیه خود به زور بر دارد و حتی اثاثیه ای که در اول زندگی برای کمک به جهیزیه توسط زوج خریداری و کمک میشود ندهد اگر راهی هست لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فاکتوری دال بر مالکیت خود دارید ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج باید برای وسایل فاکتور خرید داشته باشد یا با شهادت شهود بتواند اثبات نماید که این وسایل
متعلق به خود ایشان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید ثابت شود که جزء جهیزیه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند و اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به او است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید فاکتور با سیاهه اموال داشته باشند که شما هم امضاء کرده باشید یا شهادت شهود. میتوانید در ارتباط با اموال خود دادخواست استرداد وسایل بدهید(به استناد فاکتور یا شهادت شهود)

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جهیزیه طبق لیست سیاهه متعلق به زوجه است . مگر اینکه زوج نسبت به برخی اقلام فاکتور ارائه دهد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه می تواند مطابق فاکتور و لیست سیاهه وشهود جهیزیه خودرا مسترد نماید شما نیز اگر فاکتور و‌‌‌ ... دارید ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طبق لیست سیاهه متعلق به زوجه است در صورت داشتن فاکتور از جانب زوج آن را ارائه دهد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

فقط میتواند جهازی که اورده را ببرد و شمابا فاکتور میتوانید اثبات کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی دارد بیشترتوافقی است درصورت اختلاف دادگاه تصمیم میگیرد