مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدیه

باسلام به شما عزیزان
اگه فردی سرعقد به همسرش هدیه ای بده وبعداز عقد میتواند شکایت کند و هدیه راپس بگیرد یا خیر طبق کدام ماده نمی تواند پس بگیرد ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استرداد هدایای نامزدی در صورت اختلاف ممکن است اما توافقی است و در برخی مواقع که عین مال موجود نباشد، اجباری وجود ندارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ماده قانونی داریم که میتواند پس بگیرد و البته شما میتوانید ادعا کنید که فروخته شده تا پس ندهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عقد ونامزدی بهم بخورد در صورت وجودمال بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در مورد هدایای دوران نامزدی ، با شرایطی امکان استرداد مال وجود خواهد داشت اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هدیه قابل مطالبه است و می تواند پس بگیرد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

هدایایی که در دوران عقد هبه شده البته به شرط آنکه هبه معوض نبوده و عین مال هبه داده شده هنوز در مالکیت و اختیار زوجه باشد در این صورت قابل استرداد است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر عین موهوبه موجود باشد می توانید از هبه رجوع نمایید