مشاوره حقوقی رایگان - استرداد گوشی هبه شده از خارج از کشور

سلام من ساکن لندن هستم و حدود یک سال با یک خانمی دوست بودیم یک گوشی براشون خریداری کردم از لندن و فرستادم،
الان ایشون این گوشی رو دارند ولی هنوز ریجستر نشده..الان رابطمون تموم شده میخواهم گوشی رو پس بگیرم ایشون هم جواب من رو نمیدهد از وقتی گفتم پس بده آیا میتونم با شکایت به جایی برسم یا چون تو لندن خریداری شده و اینجا ثبت نشده نمیشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد با اثبات مالکیت گوشی میتوانید دادخواست مطالبه گوشی را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید از طریق سفارت به شخصی در ایران وکالت مدنی بدهید
و باید اقامه دعوا توسط وکیل دادگستری انجام شود و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت دهید
ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید دلایل شما را بررسی کنیم که چه نوع دلایلی وجود دارد برای اثبات