مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی؛
در سال 1378 مرحوم پدرم زمین کشاورزی را از یک شرکتی خریداری کرده بود 4سال بعد در سال1382 این ملک را به مادرم فروخته و سند زمین را باید مدیران شرکت به نام مادرم انتقال می داد، تا بحال چندین بار درخواست تنظیم سند کرده ایم، که مدیران شرکت حاضر به تنظیم سند نشده اند، اکنون مادرم چگونه باید اقدام به دادخواست الزام به سند نماید، آیا دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه مدیران شرکتی بدهیم که سند به اسم آن می باشد؟ یا راهکار وتوصیه دیگری دارید؟
ممنونم که راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه پدر و شرکت اقامه نمایید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه شرکت