مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا

با سلام . بنده برای خرید یک کالایی که در سایت درج آگهی آگهی ثبت شده بود با صاحب اگهی تماس گرفتم. ایشون گفتند اون محصول رو فروختند اما به من فرصت بدی واست پیدا میکنم. محصول کارت گرافیک کامپیوتر بود . بعد از 2 روز ایشون به من محصول دیگری را معرفی کردند و نقش دلال را داشتند . یعنی شماره کارت اون شخص رو دادند من تو 2 تراکنش یک مبلغ 9 میلیون و یک تراکنش 5میلیون واریز کردم به کارتی که دادند. بعد از 48 ساعت ایشون گفتند به فروشنده گفتم کارت گرافیک رو بفرسته برای من تا من با تیپاکس واست بفرستم. من هم قبول کردم اما دیدم 2 روز دیگه گذشت و خبری نشد تا اینکه باهم حرفمون شد . (تمام مکالمات ما تو واتس آپ بوده)
الان آخرین پیامی که به من دادند این هست که کارت گرافیک رو نمیفرستم برو هر کاری که دلت میخواد انجام بده . کلی هم فحش و ناسزا که از تمام این مکالمات بنده پرینت گرفتم . الان من پولی که واریز کردم به نام فروشنده ای بودند که من هیچ وقت باهاشون صحبت نکردم و ایشون حاضر نشدند شماره اون طرف رو به من بدند ( اما از اینکه فروشنده ای در کار باشه کاملا مطمئن هستم)

خواستم بدونم آیا میتوانم شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم .

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید