مشاوره حقوقی رایگان - چگونه مانع شکایت مجدد زوجه جهت اجرت المثل شویم؟

پس از شکایت همسرم به پرداخت مبلغ 50 میلیون تومان بابت اجرت المثل 25 سال زندگی مشترک محکوم شدم . حالا قبل از اینکه این رای به اجرا گذاشته شود ، از همسرم خواستم از شکایتی که کرده صرف نظر کنه و به زندگی ادامه بدیم و او هم قبول کرد . حالا برای اینکه علیرغم رضایتی که الان میده ، بعدا دوباره نتونه بابت اون 25 سال درخواست اجرت المثل کنه ، دقیقا چه کار باید کند ؟
آیا به صرف اینکه به دادگاه مراجعه کنه و درخواست مختومه شدن پرونده را کند کفایت میکند یا باید ازش بخوام مطلب خاصی در پرونده بنویسه که شکایت مجدد برای همون سالهای گذشته ازش سلب بشه؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام فقط پرونده با رضایت مختومه می شود دوباره می تواند اقدام کند واینکه حق شکایت دوباره از وی سلب شود امکانپذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعدا می‌تونه بگیره
مگر اینکه به شعبه مراجعه کنه و اعلام کنه اجرت المثل خود را دریافت کرده و هیچ ادعایی ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنویسد کلیه حقوق خود را نسبت به موضوع مربوطه را ساقط نمود