مشاوره حقوقی رایگان - مشتری کلاهبردار

سه ماه پیش خودرویی تعمیر کردیم و ماشین رو پیش دو نفر شاهد صحیح وسالم بدونه کوچکترین عیبی تحویل مشتری شد و قرار بر این شد سر برج حقوق بگیره دستمزد من مکانیک رو بده دستمزد نداد که هیچ الان بعد سه ماه رفته شکایت کرده که موتور ماشینم یاتاقان زده کارشناسم میگه مقصر شمایید باید 20 میلیون خسارت بدید موقعی که کارشناس ما رو اونجا خواست دیدم موتور دست کاری شده با وجود اینکه شهود هم به کارشناس میگن پیش ما موتور رو بسته مکانیک و این اون نیس بازم کارشناس حرف خودشو میزنه چی کار میشه کرد خوب منبع در امدی پیدا کرده انصافا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در جلسه دادگاه با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق حقوقی و ارائه ادله از خود دفاع نمایید