مشاوره حقوقی رایگان - ندادن اجرت و هزینه های تعمیر

سلام.خسته نباشید
سه هفته قبل صاحب ماشینی که تعمیراتش تمام شده بود و مبلغ 5میلیون( اجرت لوازم و...) بدهکار بود بعد از گرفتن فاکتورها به بهانه تست واریز پول از عابربانک نزدیک مغازه، ماشین را برد وبنده بدلیل رفاقت30ساله و شناخت نامبرده که اهل نماز و خدا و پیغمبر بود اعتماد کردم. بعد از کلی تماس و پیام یکبار جواب داد و به بهانه ایراد ماشین و... (خودش میداند که دروغ است) گفت پول را نمیدهم و ضمن فحاشی و توهین قطع کرد و تا الان هم نیامده!!!!! آیا راه قانونی وحتمی برای وصول این طلب وجود دارد؟ (باتشکر)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در صورت اثبات وارایه دلایل محکمه پسند دادخواست مطالبه اجرت را بنمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله دادخواست بدهید و شهود خود را معرفی کنید.