مشاوره حقوقی رایگان - گواهينامه

سلام من سال ٩٢ به علت اختلالات خفيف خلقي طي حكم دادگاه محجور شدم
اقدام كردم براي گواهينامه موتور تو سيستم خورده محجور
گواهينامه ماشين دارم
راهي وجود داره كه بتونم گواهينامه بگيرم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت ثبت محجوریت خیر مگر عدم حجر ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر گواهینامه خودرو دارید از طریق راهنمایی و رانندگی پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اثبات رشد و عدم حجر دهید . رفع حکم حجر مشکل را مرتفع میسازد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر تاریخ گواهینامه بعداز حکم حجر است می توانید از طریق پلیس راهور درخواست گواهینامه دهیداما اگر قبل از آن باشد باید عدم حجر ثابت شود