مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام من 6 ماه پیش با همسرم به اختلاف خوردیم و همسرم من رو در حد مرگ کتک زد و من نمیتونستم از دستش فرار کنم همچنان من رو میزد تا اینکه یه الکل زد عفونی کننده رو ریختم روی خودم به همسرم گفتم که من رو نزن وگرنه خودمو میکشم همسرم سیگار میکشه فندک رو روشن کرد و من رو اتیش زد من 40 درصد سوختگی دارم حتی 20 روز داخل بیمارستان بودم من یک دختر 4 ساله دارم که اونم موقع دعوای ما بود و حتی دید که من چجوری سوختم الان اصلاً وضیت مناسبی نداره و اینکه شب ادراری و اینا داره من هم الان 6 ماه است این دادگاه این دادگاه میرم همسرم هم بهم میگه مهریه تو نمیدم ولی دخترمو بهت میدم من الان گیر کردم که چجوری حق و حقوقم رو بگیرم یا بچمو اخه اصلاً اخلاق خوبی نداره و اینکه خانواده همسرم همشون پسرن و فقط یدونه نوه ی دختر دارن که اون هم دختر منه اونها همشون بیتربیتن و حتی پسر برادر شوهرمم موقعی که من سوخته بودم توی اون وضع میخواست به من تجاوز کنه من به همسرم گفتم که اون به من میخواست دست بزنه و همسرم گفت مشکلی نداره و حتی یبار هم به یه دختر داخل دانشگاه تجاوز کرده بود اون دختر بیچاره هم شکایت کرد و دستش به جایی نرسید من میترسم که به دخترم اسیب برسونن خواهش میکنم کمکم کنید و از موقعی که از بیمارستان مرخص شدم دخترم رو بهم دادن ولی الان از موقعی که من سوختم هر روز خانواده همسرم بهم توهین افترا میزنن واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم لطفاً کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتواند مهریه خود را از طریق اداره ثبت اقدام و پیگیری نمایید حضانت طفل تا 7 سالگی قانون با شماست نگرانی نداشته باشید در ارتباط با سوختگی عمدی که همسرتان شما را آتش زده است می توان شکایت کیفری مطرح نمایید و با توجه به توضیحات مذکور ادامه زندگی در وضعیت فعلی به سلاح شما نخواهد بود

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است
جهت راهنمایی بهتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیییلی متاسفم .حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا بلوغ با پدر مگر عدم صلاحیتش ثابت شود فعلا که حضانتش با شماست مدارک جهت عدم صلاحیت وی و خانواده اش جمع آوری کنید همچنین شهادت شهود....