مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن ماشین همسایه جای پارک ندارد و منم ته محل هستم

باسلام من در داخل محله بن بست هستم که آخر محله هستم ومن ماشینم را پارک میکنم ولی به علت نداشتن پارکينگ من وهمسایه هر روز دعوا داریم چون میگه دیوار منه ولی وقتی اون ماشینشو پارک میکنه وردیه راه منه سد معبر میکنه حق با منه که آخر محله هستم یا اونی که دیوارش راه منه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس دراینخصوص تعیین تکلیف خواهد نمود نیاز به طرح شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیچ همسایه ای نمی تواند خودرو خود را در کوچه به صورتی پارک نماید که مانع عبور سایر خودروها بشود
شما به پلیس 110 تماس بگیرید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل کنید و دادخواست ممانعت از حق بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هیچ کدام حق مزاحمت برای دیگری راندارید