مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر در کوچه بن بست

با سلام. خونه ی من در انتهای یک کوچه بن بست هست. همسایه سمت راست بنده چهار تا ماشین داره ولی چون پارکینگش رو تبدیل به برنج فروشی کرده تمام ماشین هاش رو همیشه تو کوچه می ذاره .
و یک همسایه دیگه ما که خونش سمت چپ ما هست خونش رو اجاره داده به مستاجری که دوتا ماشین داره در صورتی که پارکینگ نداره و فقط یه در کوچیک داره برای رفت و آمد آدم. سه بار هم بهش تذکر دادیم هر بار هم گفته به تو چه جلو در خودم پارک کردم. و من مجبورم ماشین خودم رو جای دیگه پارک کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس دادخواست رفع مزاحمت را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با تماس با 110 صورتجلسه نمایید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید