مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت فرزند

باسلام باتوجه به اینکه فرزند بنده به سن 8سال رسیده و تابحال بامادر زندگی می‌کرده و نفقه مرتب پرداخت میکردم ولی الان دوباره درخواست تعدیل نفقه داده و سوالی که دارم من میتونم حضانت فرزند را بگیرم و اینکه کارگرساده می‌باشم نفقه الان به چه صورت محاسبه میشه و باتوجه به مریضی که دارم به چه صورت لطفا اگه امکان دارد راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میزان نفقه کارشناسی میشود. فرزند دختر اختیارش با خودش است و پسر را میتوانید بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،نفقه فرزند توسط کارشناس نفقه با توجه به نیاز فرزند و شرایط تورم و شغل و شرایط مالی شما تعیین میشود و قاعدتا قدری بالاتر میرود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میگرددفرزنددختراختیارش با خودش است وفرزندپسررامیتوانیدبگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفقه بر اساس میزان درامد وتوانایی مالی ووضعیت امرار معاش کودک ومتناسب با نرخ تورم تعیین میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا بعد از 7 سال حضانت با پدر است