مشاوره حقوقی رایگان - زمین اصلاحات ارضی

سلام
بابت زمینهای که اراضی ملی حساب شدن و در شهر واقع می باشن کجا باید مراجعه کنیم برای پیگیری

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این زمینها جز حریم شهری تلقی گردند در اختیار سازمان مسکن شهرسازی قرار خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به موقعیت زمین ، که آیا در محدوده شهر میباشد یا در محدوده خارج از شهر میباشد
دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و با توجه به توضیحات کوتاه شما ، جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید به اداره منابع طبیعی مراجعه کنید و رای هیات هفت نفره را بگیرید و دادخواست اعتراض به ان را در دادگاه ارائه دهید. نیاز به وکیل متخصص در این زمینه دارید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست به طرفیت اداره منابع طبیعی وبعد اعتراض در ماده واحد اگر به نتیجه نرسید باز هم میتوانید از طریق مراجع بالاتر پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادگاه یا دیوان عدالت اداری حسب مورد