مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند و وکالتنامه زمین اصلاحات ارضی

باسلام . بنده چندین سال پیش یک قطعه زمین به متراژ417.5 متررا از همکارم در شمال ایران خریداری کردم. ایشان زمین فوق را با وکالتنامه محضری از شخص مالک اصلی زمین خریداری کرده است وسپس با وکالتنامه دستی به من فروخته است. زمین فوق حتی مجوز ساخت نیز داشت. آن موقع من پول ساخت را نداشتم. امسال تصمیم برای ساخت مشارکتی گرفتم. وقتی به محضر رفتیم برای گرفتن وکالتنامه محضری به اسم من مشخص شد که اولا زمین اصلاحات ارضی میباشد. ثانیا آن محضر اولیه اصل وکالت نامه اصلی را به همکار من نمیدهدتا او بتواند به من وکالتنامه تام محضری بدهد . حالا من نمیدانم باید چه کنم . تا برای ساخت و تمدید مجوز ساخت وسپس گرفتن سند اقدام نمایم. اصلا من وهمکارم چگونه میتوانیم از محضر اولیه و صاحب اصلی زمین وکالتنامه اصلی را بگیریم . فکر میکنم سرم کلاه رفته است لطفا راهنماییم کنید. من یک خانم معلم ساده هستم. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دفترخانه مکلف و تصویر وکالت نامه محضری را با توجه به معاملات انجام شده به شما تسلیم نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظیر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالتنامه تنظیم شده دفترخانه مکلف است ان را به شما تحویل دهد در غیر این صورت میتوانید دادخواست دهید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دفترخانه مکلف است وکالت نامه را تحویل وکیل و موکل بدهد

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وکالت اقامه نمایید و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک اصلی و این وکیل بدهید