مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سندهای تعیین تکلیف و اصلاحات ارضی

به پیشنهاد یکی از وکلای ارجمند سعی دارم سوالم را مختصر بگم

پدر بزرگ زمین هایی داشتند که بخشی را خریده بودند و بخشی را از اصلاحات اراضی از دولت خریده بودند ، و کارگر خود را در تمامی زمین ها به نصف شریک کردند و سال ها زمین های مشاعی کشت میشده و درآمد تقسیم میشده
بعد از وفات پدر بزرگ در سال 73 تا کنون هم به کل در اختیار همان کارگر بوده و مشاعا کشت میشده ، سال 86 کارگر با پدر بنده که حتی حدود زمین ها را نمیدانست جلسه ای میگذارند و با ارائه نقشه برداری هایی که خود کارگر انجام داده بوده و قرعه کشی سهم خودش را از ورثه پدر بزرگ سوا می‌کند و پیرو آن برای خود با قانون تعیین تکلیف سند می‌گیرد
امسال بنده وکیل ورثه شدم تا تقسیم کنم ، متوجه شدم این کارگر بی شرف که پارسال هم مرده است ، در سال 86 کلاه بزرگی سر ما گذاشته ، و از عدم اطلاع پدرم از حدود املاک پدرش سو استفاده کرده و قسمت اعظم زمین های مشاعی را در تقسیم نیاورده و شخصا برای خودش پیرو قانون تعیین تکلیف و به کمک نفوذ در ادارات شهرستان سند گرفته و فقط بخش کمی از این زمین های مشاعی را تقسیم کرده
مستندات موجود از این قرار است : 1- سند منگوله ای مادر که در قسمت انتقالات نیمی از آن به این کارگر ناسپاس و دزد واگذار شده در مورد یکی از پلاک ها.
2- فرم اولیه اصلاحات ارضی و بنچاق پلاک دیگری که پدر بزرگ از اصلاحات ارضی گرفته و مبلغ آن را به دولت اقساتی پرداخت کرده و نصف به نصف کارگر خود را با معرفی به عنوان زارع شریک کرده
3- نقشه های utm که فقط از بخشی از زنین های مشاعی توسط کارگر نقشه برداری شده و به ظاهر همه قطعات به دو نیم تقسیم شده و زیر آن توسط پدرم و کارگر (شریک مشاعی ودر بزرگم ) و چند شاهد امضا شده
3- کپی تعدادی از اسناد تک برگی که طرف کلاهبردار طی قانون تعیین تکلیف گرفته

خاطر نشان میکنم که هنگام استعلام حضوری از کارشناس ثبت متوجه شدم که چندین قطعه چند هکتاری بسیار با ارزش که ایشان برای خود سند گرفته ، از همان پلاک هایی بودند که سند مادرش به نام برادر بزرگم هست ولی کارشناس ثبت هیچ استعلام یا مدرک مکتوبی به من نداد و فقط گفت اقدام حقوقی بکن که کلاه گشادی سرتان گذاشته

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید فارغ از اینکه حتما باید از وکیل دادگستری کمک حرفه ای بگیرم ، از چه راهی باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج ضعیفی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.