مشاوره حقوقی رایگان - اراضی کشاورزی

سلام بنده جهاد کشاورزی علیه ام شکایت کرده خودم رفتم برا پایان کار اقدام کردم الان تو دادگاه کیفری شکایت کرده کارشناس رسمی دادگستری دیوار جلو و عقب ملک بنده را سال 66 زده بنا مسکونی سال 78 اضافه بنا و استخر را سال 82 و سن ریزی را سال 83 ودیوار جانبی با همسایه را سال 87 و سکو جلو بنا قسمتی را سال 84 قسمتی را سال 88 و به جوی اب سنگ فرش شده را سال 89 الان شکایت تخریب و جریمه کرده چیکار باید کنم ایا تخریب میشود؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به قانون حفظ تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی که در سال 74 تصویب گردیده است لذا هرگونه ساخت و ساز قبل از سال 74 مشمول تخریب نخواهد شد و باید عوارض آن را پرداخت نمایید مضافاً اینکه با توجه به اصلاحیه قانون تغییر کاربری در سال 85 مجازات بنایی که تا سال 85 ساخته شده نیز مشمول قلع وقمع نخواهد بود و صرفاً مجازات آن جزای نقدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به نظر دادگاه دارد اختلاف نظر وجود دارد.
معمولا مشمول مرور زمان می دانند و تخریب نمی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا حکم تخریب صادر نخواهد شد ولی با توجه به توضیحات شما ، نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات
بیشتر خواهد بود