مشاوره حقوقی رایگان - تخریب توسط جهاد کشاورزی شهریار

عرض ادب و احترام خدمت بزرگواران
در سال 93 در یکی از روستاهای شهریار همسر بنده باغی به متراژ 870 متر خریداری کردند که صاحب قبلی یک بنای 40 متری و چهار انباری 5 متری و یک استخر آبیاری بنا کرده بودند و یک سال بعد هم ما اقدام به ساخت یک بنای 70 متری کردیم در هفته گذشته جهاد کشاورزی شهرستان شهریار بر روی دیوار اخطار 24 ساعته مبنی بر تخلیه فوری و تخریب بر روی دیوار همسایه زد و دیروز برای تخریب باغ ما هم در زدند که با صحبت قرار شد ما با مراجعه به دادگاه حکم موقت تخریب بگیریم.
سوال بنده این هستش که 1 چرا اگر برای تخریب ما آمدند اخطار رو روی دیوار همسایه زدند و 2 بنای ما برای قبل از سال 96 هستش آیا می‌توانند تخریب کنند و در ثانی بعد از رفتن آنها با اسپری بنفش اخطار روی دیوار رو خط خطی کردند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که موضوع را حضورا پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایط خاصی امکان تخریب وجود نخواهد داشت
تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ساخت و ساز در باغات به منظور سکونت صاحب زمین تا 500 متر مشکلی ندارد اما این امر فقط یک بار امکان پذیز می باشد و آنهم شرایط ویژه ای دارد که جهت پاسخ دقیق به پرسش شما دانستن اطلاعات دیگر ضرورت دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانند راسا اقدام کنند نیاز به حکم دارد