مشاوره حقوقی رایگان - تخریب توسط جهاد کشاورزی

با سلام. بنده زمینی به مساحت پانصد متر مربع واقع در جمال آباد ورامین دارم که در آن حدود چهل نهال میوه کاشتم. بنا به ضرورت یک دستشویی بسیار کوچک کاهگلی ساختم و حدود نیم متر بلوک فقط دور زمین جهت حفاظت از ورود احشام با دست روی هم بلوک ها را چیدم. الان جهاد کشاورزی روی سرویس بهداشتی من نوشته دیوارکشی غیر مجاز و تخریب. چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ چوپانان منطقه گله خود را رها کردند و نزدیک ده تا نهال میوه من شکست و ضمن این که سرویس بهداشتی فقط یک متر می باشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری بررسی بشود

تماس بگیرید

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

سلام علی القاعده براساس قانون اخیر التصویب که چند سال پیش تصویب شده ،تغییر کار بری اراضی کشاورزی ممنوع بوده مگراینکه از جهاد کشاوزی مجوز اخذ کنید واگر اداره موصوف شکایت کند حکم تخریب می دهند