مشاوره حقوقی رایگان - تخریب توسط جهاد کشاورزی شهریار

با سلام بنده سال 97 فروردین ماه ی قطعه زمین هزار متری در یکی از روستاهای شهریار خریداری کردم خارج بافت روستا همجوار زمین بنده همه ساخته شدن همون سال یک ویلا احداث کردم به متراژ 90متر همراه با یک استخر و الاچیق که عکس های هوایی موجوده سال بعد زمین بغل دست منم همه ویلا سازی شده به گذشت چندسال چندروز پیش جهاد رو دیوار تخریب نوشته و ی برگه اخطاریه انداخت برای مجموع شش قطعه زمین به متراژ 5500متر در شش قطعه ایا امکان لغو حکم هست یا وکیلی هست بتونه برای این زمین ها نامه جهاد دریافت کنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم شما قبل از هرگونه اقدام باید با اخذ مجوز از جهاد کشاورزی اقدام می نمودید