مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن‌ اجراییه

سلام حکم دادگاه صادرشده به‌نفع من بردم سازمان مربوطه گفته باید دستور اجرائیه بگیرید. تقاضا حکم اجرائیه دادم بهم ابلاغ میشود یا خودم باید برم بگیرم چقدر طول می‌کشد. باسپاس خدا قوت

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر خوانده ثبت ثنا داشته باشد ابلاغ می‌شود در غیر اینصورت باید شما از واحد ابلاغات پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معمولا یک نسخه برای شما هم ابلاغ میشود. بعد از چند روز مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پیگیری نمایید و اجراییه به شما ابلاغ نخواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید