مشاوره حقوقی رایگان - فریب در اجاره ملک مسکونی

با سلام. حدود چهار ماه پیش از طریق سایت درج آگهی آپارتمانی سه خوابه را اجاره نمودم و مبلع بیست میلیون تومان هم پنج روز قبل از تحویل ملک به موجر دادم تا اگر منرل نیاز به تعمیراتی داشته باشد در مضیقه نباشد که متاسفانه ایشان شرایطی فراهم آورد و تا حوالی نیمه شب تحویل منزل را کش داد که در لحظه تحویل متوجه شدم که آپارتمان دو خوابه است اما در قرارداد قید شده است سه خوابه و مبلغ اجاره بها هم بر اساس سه خوابه محاسبه شده است. اینک پس از گذشت چهار ماه مدام هم از اصلاح برگه قرارداد و هم تعدیل قیمت مدام طفره می رود.
ضمن اینکه آپارتمان از همه نظر دارای ایرادات فنی و ایمنی بسیاری است که علیرغم اطلاع ایشان از آنها اما به ما نگفته نبود، مثل نشتی گاز و مشکل سیستم برقی که مکررا به اطلاع ایشان رسید که باعث تخریب یخچال، لباسشویی و میکسر و کولر شد که به رویت و تایید خودش هم رسید و مدیر تاسیسات مجتمع هم رسید.
خانه فاقد حتی یک رنگ آمیزی ساده با دیوارهای آسیب دیده است، شوفاژها همه مستهلک و برخی فاقد گرمایش و رسوب گرفتگی و روی پایه آجر قرار گرفته اند و یک اتاق خواب هم فاقد رادیاتور، کابینت های فلزی مستعمل و زنگ زده، فرسودگی شیرآلات و گرفتگی راه آبها که بعضا با هزینه خودم ترمیم شدند، نشتی آب از کف توالت و شکستگی کاسه توالت، موکت های بسیار مستعمل و فرسوده و آلوده و دو قسمت از منزل از جمله یک اتاق خواب فاقد موکت.
آیا امکان شکایت کیفری و اخذ کلیه خسارات وارده را دارم. ضمن اینکه احساس میکنم کار ایشون میتونه مصداق تدلیس باشد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید هم دادخواست فسخ قرارداد را مطرح نمایید و هم میتوانید درخواست تعدیل اجاره بها و خسارات را اقامه نمایید و