مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام ایا شوهرم میتواند از تصاویر و عکسهایی که خودش از بنده در یک کنفرانس در خارج کشور گرفته، باتوجه به اینکه درکشورهای خارجی در تمامی کنفرانسها مشروباتی نیز در روی میز سرو میشود برای تهمت و افترا استفاده کند ایشان خودشان از من عکس گرفته اند و کنار من یک خانم نشسته و در کنار خانم هم اقایی دیگر و بقیه افرادهم دور میز نشسته اند و من عکسهای زیادی در خارج کشور دارم اما روسری ندارم و شوهرم تهدیدم میکند ازین تصاویر به جهت تهمت ارتباط نامشروع استفاده خواهد کرد تا بدون پرداخت مهریه من را طلاق دهند ایا چنین چیزی ممکن است؟ ایا ایشان میتوانند به بنده با چنین مواردی تهمت زده و حتی تلفن بنده را نیز چک کنند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در هر صورت مهریه به شما تعلق میگیرد.ارتباط نامشروع با ادله قانونی باید اثبات شود نه صرف عکس با توصیفاتی که ذکر شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر رابطه نامشروع نیست
طبق قانون رابطه نامشروع ، شرایط خاصی دارد