مشاوره حقوقی رایگان - محکوم شدن بدون دلیل

دولت ده هزار متر زمین به بابام واگذار کرده و 40 سال دست بابام هست و امثال بنیاد شهید مدعیه که زمین سند داره، و رفته از من و داداشم شکایت کرده اصلن چ ربطی به من و داداشم داره زمین دولت داده به بابام و بابام. هنوز زنده ست و بنیاد شهید باید از بابام بخاد زمین چرا از من و داداشم شکایت شده و از کار و زندگی افتادیم ، چطور میشه شکایتی چیزی از قاضی پرونده و بنیاد شهید کرد ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال لایحه موارد مذکور و دفاعیات خود را به دادگاه اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با ارسال لایحه موارد را اعلام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، دعوای بنیاد شهید رد خواهد شد و قرار رد دعوا صادر خواهد شد مگر