مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و تهدید توهین سرقت

سلام داخل مغازه نشسته بودم دوستی که یه مقدار بینمون شکرآب شده بود از موتور اومد پایین هجومی وارد مغازه شد گوشیم دستم بود درحال چک کردن بودم گوشی رو از دستم قاپید گذاشت جیبش شروع به فحاشی و تهدید با صدای بلند با لگد زد شیشه رو شکست همسایه ها رو جمع کرد شکایت کردیم توهین و تهدید و تخریب محکوم شد حبس و جریمه و شلاق ولی گوشی بهش پرداخت نشد یه شکایت مخصوص گوشی نوشتم خبری نشد تا دیروز رفتم پیگیر شدم دفتر شعبه گفت اظهارات گرفته شده و با وثیقه بیرون میباشد خودشم اقرار کرده ادعا طلب داره بدون هیچ مدرک شاهدی راهنمایی کنید به گوشی برسم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلبی دارد باید مطالبه وجه کند شما با شهادت شهود میتوانید گوشی خود را استردادکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود استرداد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اقرار متهم بله می توانید گوشی را بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خود متهم اقرار کرده باشد باید عین گوشی یا قیمت آن را پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در سامانه همیاب24 مشخصات گوشی را ثبت کنید تا پیگیری شود و در دادسرا هم با شهادت شهود و ضمیمه ثبت شکایت در همیاب 24 دعوای خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گوشی را گرفته و شاهدی دارید دادخواست استرداد ان را دهید. و اگر طلبی دارد باید دادخواست مطالبه وجه دهید. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود