مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه اجاره آپارتمان

با سلام من ده سال پیش پدر خانمم مستاجر مادرم بوده یکسال سکونت کردن بعد از یکسال مادر من پول رو در حضور چند نفر بصورت نقد پرداخت کرد وقتی مادرم برگه مبایعه نامه رو از پدر زنم درخواست کرد که پشت برگه رسید کنه پدر زنم عنوان کرد که گم کرده و مهم نیست البته اینم یاد آوری کنم زن من چون با مادرم مشکل داشت مبایعه نامه ای که دست مادرم بود رو پیدا کرده و آتش زده بود که مادر من هیچ مدرکی دستش نباشه الان که من با پدر زنم مشکل پیدا کردم رفته و شکایت کرده که من پول ودیعه رو دریافت نکردم الان مادر من با وجود چندتا شاهد چطور میتونه ثابت کنه که پول و داده و واحد رو تحویل گرفته؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی که واحد تحویل گرفته شده اصل بر این است که پول پرداخت شده و اگر ایسان ادعایی دارند باید اثبات کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود اثبات نمایید اگر پرداخت نشده چرا کلید تحویل داده شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه محکم حقوقی و شهادت شهود اعلام نماید که مبلغ ودیعه را به مستاجر پرداخت کرده است و در همان زمان خانه را تحویل گرفته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود قابل اثبات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود خود را به مرجع قضایی مربوطه معرفی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شهادت شهود می‌توانید اثبات نمایید