مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

با سلام میخواستم بدونم من سال پیش تصادف کردم و دوتا از مهره های کمرمشکست و بینی ام شکست و لاله گوشم پاره شد و انگشت پام شکست و سینوسهای سرم خونریزی کردن و پارگی دامیه بینی و کبودی بدن و دست و پا و سه ماه طول درمان داشتم جابه جای لگن کبودی دور هر دو چشم و عدم کنترل در ادرار و مدفوع داشتم و هشت درصد اعصاب و روان داشتم کاهش سطح هوشیاری به مدت هیجده روز (کما) میخواستم ببینم چجوری با این همه ظربه 150ملیون دیه برای من بریدن دیه من چه مقدار است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و اگر حکم صادر شده در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل چهار میلیون و 800 هزار تومان می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

همین مقدار صحیح است ولی میتوانید اعتراض نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت فانونی می توانید اعتراض کنید