مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک هنگام انتقال سند

سلام.وقت بخیر.
من ملکی در شهرستان خریداری کردم 345 متر بر خیابان به صورت قولنامه الان که برای انتقال سند شهرداری جواب نامه محضر رو نمیده و میگه اول باید 110 متر عقب نشینی کنید و سند به نام شهرداری بزنید و بعد سند انتقال بدید.با توجه به اینکه طرح شهرداری اجرایی نشده راهی هست که سند رو انتقال بدیم و عقب نشینی نکنیم؟من هم هیچگونه ساخت و سازی نمیخوام انجام بدم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید فعلا قراردا بنویسید یا صلح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید بره تو کمیسیون .اگه اعتراض داشتید اعتراض بزنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شهرداری حق اقدام در این خصوص را نخواهد داشت و مکلف است بر اساس ضوابط و مقررات شهرسازی پاسخ استعلام را ارائه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. شماباید دربدو خرید در قرارداد تان این گونه مشکلات را پیش بینی وتصمیم گیری می نمودید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت این مورد میتوانید از شهرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول درخواست ابطال طرح را در دیوان پیگیری کنید