مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پابند

سلام خسته نباشید من 5سال حبس دارم که 97 روز رفتم زندان بعد مرخصی گرفتم 5بار یک ماه یک ماه تمدید کردم یعنی 5ماه تو مرخصی بودم امروز رفتم واسه تمدید گفتن نمیشه یک هفته وقت داری بعد باید خودتو به زندان معرفی کنی بعدش گفت حبس تو 5 ساله با پابند میتونی بیرون باشی میخواستم ببینم باید از داخل تقاضای پابند بدم یا از بیرونم میشه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس زندان می توانید درخواست بدهید
البته از طریق اجرای احکام نیز ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید از همان زندان درخواست پابند الکترونیکی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما باید خود را به زندان معرفی نمایید و سپس درخواست پابند الکترونیکی را به دادیار ناظر زندان مطرح کنید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از معرفی تقاضا دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از زندان از طریق مددکار زندان قبولی رئیس اجرای احکام

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درخواست خود را به دفتر زندان ارایه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید کتبا از مسئولین زندان درخواست کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست خود را به قاضی ناظر زندان دهید و از مددکار زندان کمک بخواهید تا موافقت شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از داخل زندان به مددکاری مراجعه ودرخواست خود را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.