مشاوره حقوقی رایگان - قوانین شارژ و هزینه های آپارتمان

سلام خسته نباشید بنده در اپارتمان 8 واحدی که که 4 واحد آن متراژ کوچک 65_ 70 متر است و 4 واحد آن متراژ زیاد 138 متر هستم یکی از همسایه ها که صاحب دو واحد کوچک است یک واحد در طبقه دوم که خودش در ان است و دیگری پسرش است در طبقه اول ساکن است زمان پرداخت شارژ و هزینه های دیگر ساختمان دو واحد را یکی حساب کرده و به جای پرداخت هزینه های دو واحد فقط مربوط به یک واحد را میپردازد از این نظر دیگر اهالی ساختمان از دست ایشان گله مند هستیم و تذکر دادیم اما ایشان همچنان به کار خود ادامه میدهد. لذا از شما راهنمایی میخواستم آیا میشود با شکایت از راه قانونی کاری کرد که جلوی زورگویی این همسایه گرفته شود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در بعضی از هزینه های مشاعات ، پرداخت هزینه به نسبت
مساحت اختصاصی هر واحد میباشد و نه به صورت مساوی
ولی در مورد هزینه هایی که ربطی به مساحت اختصاصی ندارد پرداخت هزینه به صورت مساوی بین مالکان خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون باید طبق قوانین اپارتمان عمل کنند در غیر اینصورت مدیر ساختمان میتواند بابت هزینه های قانونی اقدام کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه ارسال و بر اساس قانون تملک آپارتمانها عمل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا برایش اظهارنامه بدهید اگر نتیجه نداد دادخواست دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام بله با تامین دلیل امکان شکایت از طریق مدیر ساختمان هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر واحد باید شارژ متعلق به خود را پرداخت نماید لذا مدیر ساختمان بایستی با ارسال اظهارنامه رسمی به شخص خاطی از وی بخواهد که هزینه‌های شارژ را پرداخت نماید و اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اقدام نگردد می توانید انشعابات مشترک را در خصوص ایشان محروم نمایید یا از طریق دادگاه اقدام قضایی را علیه شخص خاطی انجام دهید