مشاوره حقوقی رایگان - سایت های شرط بندی

سلام
چند روزیه توی سایت های شرط بندی ثبت نام کردم و فقط شماره همراه و ایمیلم را بهشون دادم، و هیچ گونه تراکنشی انجام ندادم و هیچ اطلاعات کارتی و بانکی هم بهشون ندادم
و الان پشیمانم و می خواهم خارج شوم اما نمی تونم حساب کاربریم را حذف کنم .
گفتم آیا مشکلی برایم پیش می آید که آنها فقط ایمیل و شماره همراهم را می دانند ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در این زمینه به صورت نا شناس از کارشناسان پلیس فتا بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر وارد سایت نشوید و تراکنش نداشته باشید و شماره حساب ندهید مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مطلقا تراکنش بانکی انجام ندهید زیرا عمل شما جرم
است و مجازات خواهید داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکل ایجاد نخواهد شد فقط سعی نمایید که وارد چنین سایت‌های شرط‌بندی من بعد نگردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تا واریزی انجام نشود مشکلی ندارد