مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

من تو ی شرکت عمرانی کار میکنم و یکسال پیش در حین رفتن از سرکار تا محل انگشت زنی 3قلاده سگ ولگرد ب من حمله کردن منم با موتور بودم و رفتم تو جدول و پام شکست و خیلیم بد شکست ک تا الان دوتا عمل کردم .رفتم بیمه مدنی شرکت بیمه ... گفت ب شهرداری ربط داره و شهرداری هم رفتم گفت ب ما ربطی نداره و 3روز بعد حادثه باید میومدی ... این زمان طول درمان من بود ودکتر برگه گزارش حادثه امضا نزده بود و تازه امضا زده ... من امروز از شهرداری شکایت کردم ... تو دادگاه چی بگم و اصلا چی میشه . کی مقصره و من چیکار کنم؟! پزشک بیمه رفتم و زده 16درصد ولی بعد از حضور کارشناس خودشون گفتن ب ما ربط‌نداره بیمه .. چقدر دیه میشه ارزش داره ؟!
ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی تعیین میکند ولی میتوانید از شهرداری شکایت و پیگیری کنید