مشاوره حقوقی رایگان - سفته جهت ضمانت پرداخت

سلام من پخش کننده لباس هستم و در قبال 30 میلیون جنسی که به مشتریم میدم چه مبلغی باید سفته بگیریم و آیا لازمست توضیحی بر روی سفته داده شود و سفته تاریخ باید داشته باشه لطفا طوری راهنمایی کنید که در صورت پرداخت نکردن بتونم زود مبلغ را دریافت کنم?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سفته باید به صورت کامل تنظیم بشود و قرارداد جداگانه هم تکمیل نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بینتون تنظیم و شماره سفته رو قید کنید