مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

باسلام وخسته نباشید سال97توسط سازنده ملکی راتحویل گرفتیم وازجانب اعتماد به او ان لحظه ملک کامل نبود وسازنده ازما دستخط تحویل کامل ملک راگرفت الان 3سال میگذرد وسازنده درست نکرده ایا الان ما می توانیم بااینکه سازنده ازما خط تحویل دارد درزمان فعلی تامین دلیل کنیم وچک حسن انجام کارنیز ازایشان داریم می توانیم خسارت ساخت وعدم تحویل بصورت ناقص رادرخواست کنیم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله درخواست تامین دلیل مطرح نمایید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه کنید