مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای جهت دریافت مهریه

سلام و عرض ادب
ما یک ملکی داریم که به نام مادر بوده و فوت کردن ، الان 5 نفر وراث هستیم برادرم و همسرشان اختلاف دارند و خانم مهریه را اجرا گذاشته و طلاق غیابی گرفتن و سهم الارث برادرم را توقیف کردند ، آیا ایشان بخواهد کل ملک را مزایده بگذارد می تواند یا فقط نسبت به سهم الارث برادرم می تواند ؟ ضمن اینکه همه ی وراث نسبت به قدرالسهم خود سند تک برگی دریافت کرده اند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند سهم برادرتون رو بردار و با بقیه شریک بشه و سپس به عنوان شریک دادخواست فروش مال مشاع بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در رای دادگاه مشخص خواهد شد که باید تمام ملک یا فقط سهم زوج به مزایده گذاشته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کل ملک به فروش می رود اما می توانید شما بخرید