مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن وکالتنامه و از یاد رفتن ان محضر !؟

باسلام وارزوی سلامتی برای شما! پدر خانم بنده چند سال پیش در یک دفتر خانه ، وکالتنامه کاری ، بابت یک قطعه زمین سند دار6دانگ را که بدنبال کارهای دولتی و اداری ان بروم دادندو بنده بدلایلی نرفتم و ان وکالتنامه راگم کردم.پدرخانمم،بدلیل کهولت سن و بنده، هردو ،مکان و شماره دفترخانه را ازیادبرده ایم.ممنون میشم بگین چجوری ادرس دفترخانه راپیداکنیم؟

پاسخ ها :

گم کردن وکالتنامه وکالتنامه کاری وکالتنامه