مشاوره حقوقی رایگان - انقضای وکالتنامه کاری سازنده

سازنده به تعهداتش عمل نکرده وساختمان را با مواردی خلاف قرارداد ساخت تحویل گرفتیم . اکنون وکالتنامه کاری منقضی شده است ونمیتواند صورتمجلس وسند بگیرد،آیا میتوانیم وکالت راتمدیدنکنیم تاخسارتها راجبران کند؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باید سرایط قراردادی بررسی شود
اگر برای عدم تمدید ضمانت اجرایی داشته باشید میتواند مطالبه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید علیه سازنده طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دو طرف مطابق قرارداد و تعهدات ملزم هستندتعهدات خود را انجام دهند اگر هر یک از طرفین تخلفی نماید ملزم است به دیگری خسارت بپردازد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دعوی الزام به انجام تعهد علیه ایشان اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به شرایط درج شده در قرارداد دارد تا با توجه به آنها، علیه سازنده اقامه دعوی مطالبه خسارت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قرارداد می توانید علیه سازنده طرح دعوی کنید.