مشاوره حقوقی رایگان - عدم شفاف سازی بیلان

با سلام،
بنده واحدی در مجتمع مسکونی خریداری کردم که هیئت مدیره آن حتی با (دادخواست الزام به ارائه بیلان) قبول نمیکنند پرینت شفاف سازی مخارج ساخت و ساز و گزارش تراز مالی را ارائه دهند. درثانی شماره حساب نمی دهند و میگویند پرداخت در دفتر هیئت مدیره باید به صورت چک باشد. و دیروز برای من اظهارنامه فرستادند که بدهی خود را ندهید شامل جریمه و پرداخت هزینه وکیل میشوید و امکانات واحد شما گرفته میشود. سوال من این است که آیا کارشان قانونی است ؟ درضمن در اظهار نامه نوشته شده 10 روز فرصت دارم. لطفا راهنمایی کنید بنده چه باید کنم؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما وجوه شارژ را پرداخت کنید ولی بابت موارد یاد شده شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما شارژ خود را باید به موقع پرداخت کنید و اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه درخواست شماره حساب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شارژ را پرداخت نمایید و نسبت به مابقی شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شارژ را پرداخت نمایید و نسبت به مابقی شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.