مشاوره حقوقی رایگان - چطور از صاحب خونه شکایت کنم؟

من ساکن یه خونه بودم یکسال پیش 20تومن ماهی1تومن اواسط ماه بودکه گفتم امکان داره از اینحا بلندشم صاحب خونه گفت باشه و مبلغ4ملیون از20پول پیش رو تو املاک با امضا بهم دادومابقی قرارشدبعدازتخلیه بهم بده موقع تخلیه یه مقدارازکرایه بدهکاربودم وگفتش چون نداری بایدازوسیله هات بهم بفروشی من مجبوری نصف بیشتروسیله هاموبابت 4ملیون اینادادم حالاخیلی پشیمونم من حتی ازشون فرصت هم خواستم ندادن الان میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد