مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام وقت بخیر
ماشین به اسم خواهرمه آیا امکان انتقال سند بدون تعویض پلاک وجود دارد؟
همون پلاک رو ماشین بمونه به اسم من بشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ابتدا باید تعویض پلاک صورت بگیرد چون مشخصات اتومبیل باید در سند رسمی تماما به نام شما شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دفترخانه انتقال سند را می‌تواند انجام دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید خواهرتان ب شما وکالت تعویض پلاک دهد تا بنامتان سند انتقال یابد