مشاوره حقوقی رایگان - پلاک تهران

سلام وقت بخیر من ساکن زنجان هستم می خوام پلاک تهران بگیرم در تهران خونه داریم اما سند رسمیش هنوز آماده نشده و اومدم تهران مرکز تعویض پلاک میثم با قبض گاز احراز سکونت کردم و برگه احراز سکونت بهم دادن آیا بهم پلاک تهران تعلّق می گیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله تعلق می گیره هر چند سوال شما حقوقی نیست ولی هر محل سکونتی اعم از مالکیت و یا اجاره ارایه دهید بهتون پلاک میدن خصوصا اگه کد رهگیری داشته باشه